Bidra i innovationsprojekt från Uppsala universitet

Är du intresserad av innovationer från Uppsala universitet och vill bidra? Hör av dig till oss! Oavsett om du är entreprenör, affärsutvecklare eller investerare finns många möjligheter att bidra i innovationsprojekt.

Varje år kommer vi i kontakt med långt över 100 nya idéer från forskare inom olika ämnesområden och från drivna studenter. Vi jobbar årligen aktivt med runt 50 kommersialiseringsprojekt. För att forskningsresultat och idéer ska nå marknaden behövs ofta ytterligare resurser, kompetens och personer som kan komplettera teamet. Därför behöver vi ständigt utveckla nätverket av entreprenörer och affärsutvecklare som kan gå in i projekt som "champion" eller medgrundare till bolag, eller som på konsultbasis kan erbjuda stöd och kompetens inom olika teknikområden och marknad.

Vi hoppas att du vill bli en del av vårt nätverk! Vi öppnar dörren till idéer och forskningsresultat från Uppsala universitet och ger dig möjlighet att komma i kontakt med innovativa lösningar långt innan de nått en marknad.

Bli mentor

Är du intresserad av att utveckla både människor och idéer? Kanske är du då intresserad av att bli mentor? Som mentor till en forskare kan du bidra med din kunskap, erfarenhet och nätverk för att utveckla forskningsbaserade idéer mot innovation. 

Läs mer om UU Innovations mentorprogram

Kontakta oss!

Välkommen att kontakta oss för att diskutera hur vi kan samarbeta. Vi vill gärna veta mer om dig, dina intressen och förutsättningar att bidra till fler innovationer från Uppsala universitet.

Hör av dig till Nhils Forslund, vid UU Innovation.

Senast uppdaterad: 2022-04-04