Gå vår kurs i höst!

I kursen Strategisk hantering av forskningsresultat får du koll på hur du kan identifiera, kontrollera och nyttiggöra det du skapar i din forskning. Läs mer och anmäl dig redan idag!

Tillsammans hjälps vi åt att göra verklighet av goda idéer. Till nytta för samhället.

Har du en idé du vill utveckla eller ett forskningsresultat som du tror andra skulle kunna ha nytta av? Vill du testa potentialen? Kanske undersöka vilka möjligheter du har att kontrollera hur din idé eller forskningsresultat används?

UU Innovations stöd är till för alla studenter, forskare och anställda på Uppsala universitet, Högskolan Dalarna och Högskolan i Gävle. Du behöver inte ansöka för att få vårt stöd och det är helt gratis.

Hos oss får du individuell rådgivning och hjälp att ta dina idéer och resultat framåt mot bredare användning i form av nya produkter, tjänster och metoder till nytta för samhället. Vårt stöd anpassas efter dina behov men kan till exempel handla om att kartlägga kunskapstillgångar i projekt, identifiera möjliga behovsägare/kunder på kort och lång sikt, patentskydd och andra rättighetsfrågor, affärsutveckling och finansiering.

Hör av dig till oss så bokar vi in ett möte. Välkommen till UU Innovation!

Mejla oss!

Senast uppdaterad: 2023-05-16