Frukostseminarier på Zoom

Frukost, kompetensutveckling och nätverk - få allt i ett i vår seminarieserie om forskningens genomslag och samhällsnytta - nu i två delar. Läs mer och anmäl dig här.

Goda idéer borde alltid komma till nytta i samhället. Ska vi hjälpas åt?

Har du en idé du vill utveckla eller ett forskningsresultat som kan komma till användning utanför akademin? Vill du utforska möjligheten att kommersialiera eller samarbeta med externa aktörer kring din forskning? Är du student, forskare eller anställd på Uppsala universitet? Ta kontakt med oss med dina frågor om affärsutveckling, samarbeten, immaterialrätt, avtal eller finansiering.

Finns du utanför akademin men vill hitta vägar in? Är du nyfiken på pågående innovationsprojekt eller vill utveckla samarbeten med forskare? Då har du också kommit rätt. Vi kan hjälpa dig hitta rätt kompetens och form för din samverkan.

Senaste numret av Läsvärt

Läsvärt är en tidning som riktar sig till forskare och övriga medarbetare på Uppsala universitet men som kan läsas med behållning av alla med intresse för hur forskning vid Uppsala universitet kommer till nytta i samhället. I tidningen kan du läsa intervjuer med forskare och artiklar om spännande samverkans- och innovationsprojekt. Här beskrivs även exempel på initiativ och stöd för innovationsutveckling vid Uppsala universitet.

Bläddra i magasinet
Ladda ner som pdf

Trevlig läsning!